Presedintele CJ Bacau, Valentin Ivancea, a organizat o dezbatere publica privind transportul public din judet


Vineri, 18 martie, la Consiliul Judetean Bacau a avut loc o dezbatere publica privind aprobarea Programului de transport public de persoane prin servicii regulate în traficul județean. Convocarea a fost facuta de presedintele CJ Bacau, Valentin Ivancea.

„Am considerat extrem de important ca fiecare parte implicată să își spună punctul de vedere cu privire la propunerea Programului de transport județean 2023-2032. Avem obligativitatea ca până la finalul acestui an, să finalizăm procedura de delegare a gestiunii serviciului public de transport de persoane. Dezbaterea a avut în prim-plan traseele realizate, împărțite pe zone și grupe, astfel încât să acopere întregul județ, să asigure condiții de calitate și să fie în acord cu necesitățile cetățenilor.

Pentru a finaliza etapa dezbaterii publice, am convenit cu cei prezenți să transmită până marți, 22.03.2022, toate modificările pe care le consideră necesare. Atât cele 20 de propuneri deja transmise, cât și cele rezultate în urma discuțiilor de astăzi, vor fi preluate, analizate și operate, în măsura în care se încadrează în limita legală.

Organizarea, reglementarea, coordonarea și controlul serviciilor publice de transport desfășurate pe raza administrativ-teritorială a județului reprezintă o prioritate pentru CJ Bacău. Din acest motiv, am subliniat astăzi flexibilitatea și adaptabilitatea în privința elaborării unui Programul de transport care să se plieze pe cerințele comunității.” a declarat Valentin Ivancea


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentRupt de beat, s-a urcat la volan si a intrat cu masina intr-un stalp
Articolul urmatorActiune rutiera pe raza Municipiului Bacau. 155 de soferi au fost amendati iar 3 au fost prinsi bauti la volan

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.