Presedintele CJ Bacau, Dragos Benea suparat de modul repartizarii banilor de la Guvern : „Nu ne mai luati de prosti!”


Scandal in sedinta de Consiliu Judetean Bacau si replici dure la adresa PDL-istilor , din partea lui Dragos Benea,presedintele CJ Bacau. Totul a pornit de la repartizarea banilor pentru comunele din judet.

PDL-istii au dorit sa afle criteriile impartirii banilor de la Consiliul Judetean Bacau , dar Dragos Benea le-a amintit ca nu au citit expunerea de motive :

„Va reamintesc ca momentul zero la care tot faceti referire a fost la inceputul lui 2011. Atunci, toate primariile din judet, PSD, PNL, PD-L si PC au primit bani de la bugetul judetului, spre deosebire de H.G.-urile domnului Boc. Nu ne mai luati de prosti! Va rog, putina decenta! Au fost doua hotarari de guvern prin care ati dat bani numai la comunele PD-L, a fost un program de dezvoltare a infrastructurii la care nici nu ati venit la consultari. Asta e adevarul. Nu incercati sa clamati principii cu care nu ati lucrat niciodata. La H.G.-urile din luna octombrie ati dat bani numai la 25 de primarii PD-L, acum vor primi de la Consiliul Judetean 47. La PD-L e simplu: cine nu-i cu noi e impotriva noastra si nu primeste niciun ban. Aveti grija ce faceti! Nu ati adus bani spre Bacau, i-ati dus la Cluj si Arad”, a declarat Dragos Benea, presedintele CJ Bacau.

Asadar PDL-istii sustin ca Guvernul da mai multi bani la primariile PDL intrucat acestea nu primesc de la Consiliul Judetean bani , iar PSD-istii acuza ca Guvernul da bani doar la primariile portocalii.

2 COMENTARII

  1. banii nostri se plimba de la niste hoti la alti hoti. ideea e ca acesti bani ajung in buzunarul primarilor si nu sunt folositi in interesul cetatenilor.

    dupa 4 ani de mandat, o sa vedeti unde ajung banii nostri:masini,case..firme pe alte nume,actiuni etc.

    acum se mai dau rotunzi ca lupta pt bani sa aduca la primarii..niste nesimtiti. totul pe interese si pt clientela politica. mi-e sila de voi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.