Presedintele Betania, Andre Muit, decorat de Casa Regala a Olandei cu titlul de cavaler al Ordinului Orange-Nassau


Presedintele Asociatiei Betania, André Muit, a fost distins de catre Casa Regala a Olandei, in cadrul unei receptii organizate de catre Ambasada Olandei la Bucuresti, cu titlul de cavaler al Ordinului Orange-Nassau. Excelenta Sa Roelof van Ees i-a inmanat aceasta inalta distinctie :

Sunt bucuros să spun că, pe fondul contributiei dumneavoastră consistente, în calitate de Președinte al Asociației Betania Bacău, în furnizarea de servicii sociale importante persoanelor aflate în nevoie, Majestățea Regala are placerea să vă nominalizeze Cavaler în Ordinul Oranje-Nassau.”, a declarat ambasadorul Roelof van Ees în cadrul ceremoniei de săptămâna trecută la care a fost decorat André Muit, Președintele Asociației Betania

*Această distincție regală, creată în 1892, poate fi conferită cetățenilor a căror contribuție la societate este de o valoare remarcabilă. De la 19 ani, André Muit și-a dedicat toată energia cauzelor sociale din România, inclusiv îngrijirii copiilor cu dizabilități. Astăzi, o echipă de 63 de persoane condusă de André oferă suport social de înaltă calitate în Bacău, Roman și București. Recepția, organizată ca o ceremonie surpriză la reședința olandeză, a reunit familia și prietenii lui André din Țările de Jos, membri ai Asociației Betania Olandeză și Română și comunitatea de afaceri olandeză din România.

Comunicat de presa Ambasada Olandei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.