Preotul din Parava, Marius Barascu, a incetat din viata. Acesta fusese implicat intr-un tragic accident rutier

UPDATE:

   

Pentru cei care doresc sa ajute familia, se pot face donatii pe numele sotiei in contul de mai jos :

Barascu Anca Petronela

Cont Iban : RO94BTRLRONCRT0271354301

Deschis la Banca Transilvania

—————————————————

Preotul din Parava, judetul Bacau, PAROH Pr. Bărăscu Gabriel Marius a incetat din viata in urma unui tragic accident rutier petrecut miercuri, 7 august, pe E85 intre Faraoani si Cleja.

In accidentul rutier au fost implicate 4 masini iar cauza a fost o depasire neregulamentara. Soferul care a intrat in masina preotului a decedat pe loc, iar alte doua persoane au fost transportate la spital in stare grava. Printre acestea se numara si preotul Barascu. Acesta a fost operat insa, din nefericire, a incetat din viata.

Preotul Barascu era casatorit si avea 4 copii. Acesta era foarte iubit si respectat de locuitorii din Parava. Zeci de locuitorii si-au exprimat regretul pe retelele de socializare.

Preot Marius Barascu

Părintele se întorcea, aseară, de la Mănăstirea SIHLA și mergea regulamentar. La Cleja, o persoana de 61 ani, printr-o depășire necugetată a intrat pe contrasens și l-a zdrobit, efectiv, pe pr. MARIUS BĂRĂSCU (com. Parava). După câteva ore de chin, aceasta a murit, lăsând în urma o soție și 4 copii (toți sub vârstă de 10 ani) care-l așteptau acasă bucuroși și nerăbdători, cu tortul pe masă, pentru a-i serba ziua de naștere(35 de ani) .
Cei ce-i cunoaștem știm ce avem de făcut iar pe ceilalți va rugăm din inimă, să citiți din Psaltire pentru părintele și să-i pomeniți în rugăciune… familia greu încercată !!!
se arata intr-o postare pe Facebook

 

 

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

2 comentarii

  1. Fara comentarii! Este de necrezut ca la asa o varsta fragedata a trecut in lumea vesnica, ca urmare a acelui tragic accident. Dumnezeu sa-l ierte, si sa-l odineasca la dreapta lui. Mare pacat pentru ceea ce s-a intamplat, dar mai mare pacat, si mai dureros este pentru cei care au ramas in urma lui indurerati.
    Sincere condoleante!

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here