Premiu de excelenta pentru profesorul de karate Doru Botez

0

diploma excelenta Doru BotezDoru Botez, “patriarhul” artelor martiale bacauane, conform Consiliului Judetean, a primit din partea institutiei premiul de excelenta pentru activitatea sportiva derulata in ultimii 20 de ani. Festivitatea a avut loc la ultima sedinta a CJ, cand profesorului Botez i-a fost inmanata diploma de excelenta. Aceasta va fi insotita de un premiu in bani (1000 euro), conform uzantelor ce insotesc decernarea premiului.

Dumitru Braneanu, vicepresedintele CJ Bacau, a dat citire proiectului de hotarare, inmanand premiul profesorului bacauan. Vizibil emotionat, acesta a declarat ca Mos Craciun a venit mai devreme in acest an. Doru Botez a rememorat anii de inceput ai carierei sale de profesor de arte martiale, cand comunistii i-au interzis sa practice sportul sub pretextul ca s-ar ocupa de terorism.

Botez este cel mai longeviv si mai reputat profesor de karate din Bacau. De numele sau se leaga infiintarea clubului sportiv “SEISHIN KARATE – DO”, primul club de karate din Bacau. Intre 2008 si 2010, Doru Botez a activat ca antrenor al lotului national de karate al Romaniei, obtinand – prin sportivii angrenati in diferitele competitii de profil – zeci de medalii de aur si argint.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.