Premiu de excelenta pentru Doru Botez, “patriarhul” karate-ului bacauan

0

Doru-BotezProfesorul de arte martiale Doru Botez va primi premiul de excelenta pentru intreaga activitate. Distinctia va fi oferita de Consiliul Judetean Bacau, la initiativa vicepresedintelui Dumitru Braneanu.  Decernarea premiului va avea loc, cel mai probabil, in sedinta de luni, 17 decembrie a CJ Bacau.

In expunerea de motive se precizeaza ca profesorul Doru Botez s-a remarcat drept un promotor al artelor martiale inca din primii ani de dupa Revolutie, cand a infiintat clubul sportiv “SEISHIN KARATE – DO”, primul club de karate din Bacau.

Incepand cu 2000, clubul lui Botez intra sub tutela Sport Club Municipal (SCM) Bacau, clubul polisportiv de traditie al Bacaului.

Intre 2008 si 2010, Doru Botez a activat ca antrenor al lotului national de karate al Romaniei, obtinand – prin sportivii angrenati in diferitele competitii de profil – zeci de medalii de aur si argint. Conform expunerii de motive, sportivii lui Botez au luat – doar in 2008 – 32 de medalii de aur si 29 de medalii de argint la campionatele mondiale din Franta, iar in 2009 au “recidivat” cu 86 de medalii de aur si 29 de argint la campionatele mondiale din Ungaria.

Uzantele CJ precizeaza ca premiul de excelenta oferit lui Botez consta intr-o diploma, precum si intr-un premiu de 1000 de euro.
motive_1motive_2

 

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.