Pregătirile pentru Raliul Moldovei Bacău au intrat în linie dreaptă. Lista echipajelor, anunțată luni

Intrat in linie dreapta cu pregatirile, odata cu publicarea documentelor oficiale pe 25 iunie, Raliul Moldovei Pambac Bacau propune concurentilor in acest an un format compact cu 427,65 kilometri din care 126,64 kilometri vor fi impartiti in unsprezece probe speciale care se vor desfasura de-a lungul celor doua zile de concurs.

Prima zi, cea de vineri, va avea parcul de service amplasat in premiera pe cel mai mare bulevard din centrul municipiuluiMoinesti, iar concurentii vor parcurge de doua ori proba regina a raliului din imediata apropiere a orasului, in lungime de 26,22 kilometri. Incepand cu ora 19:06, atentia se va indrepta catre municipiul Onesti, acolo unde se va desfasura superspeciala in lungime de 1,6 kilometri, organizata de asemeni in centrul orasului pe un circuit stradal care cuprinde cele mai importante bulevarde din acesta.

Sambata, in cea de-a doua zi a Raliului Moldovei Pambac Bacau, parcul de service va fi amplasat in Bacau, in parcarea centrului comercial Arena Mall iar concurentii vor avea de parcurs alte opt probe, impartite in trei bucle, din care primele doua vor fi identice cu treceri pe specialele Hemeius, Trebes si Racova, ultima fiind amplasata in apropierea orasului Buhusi.

Inscrierile pentru Raliul Moldovei Pambac Bacau 2014 au inceput astazi, 25 iunie, si se vor incheia vineri, pe 11 iulie, urmand ca lista echipajelor sa fie publicata luni, 14 iulie. Raliul Moldovei Pambac Bacau 2014 se va incheia sambata, 26 iulie, incepand cu ora 20.00, cand pe scena amenajata langa parcul inchis din centrul Bacaului va concerta celebra trupa Taxi.

Raliul Moldovei Pambac Bacau 2014 este organizat de ACS Rally Spirit, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, cu sprijinul Consiliului Judetean Bacau, Consiliul Local Moinesti, Consiliul Local Onesti si Consiliul Local Bacau si este sustinut de principalii parteneri, societățile Pambac, Comfert, Popasul Trebes si Simba Invest.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentTurnul Eiffel, ţintă a teroriştilor Al-Qaida
Articolul urmatorUn tanar de 25 de ani s-a inecat intr-un canal al raului Bistrita

1 comentariu

  1. exact de raliu au nevoie acum bacauanii.un alt motiv a lui benea de a mai fura niste bani.iar zgomot,iar strazi blocate.rusine,rusine rusine…

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.