Prefectul si subprefectul au fost investiti in functie

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Joi, in sala mare a Palatului Administrativ a avut loc festivitatea de investire in functie a prefectului Valentin Ivancea si a subprefectului Paul Cotirlet. La eveniment a participat Teodor Gheorghe, director general al Directiei Generale pentru Relatiile cu Institutiile Prefectului din cadrul MAI.

Dupa rostirea juramintelor de credinta, prefectul si subprefectul au facut cateva declaratii.

Valentin Ivancea, prefectul Bacaului: „Este o functie care ma onoreaza pe o parte, dar pe care o privesc cu responsabilitate, nu ca pe un privilegiu. In acelasi timp, este incununarea unei munci administrative aflata sub semnul a doua ingrediente : responsabilitate si implicare. Fata cele doua, nu putem spune ca ave succes in administratie.”

Paul Cotirlet, subprefect al Bacaului : „Misiunea mea, mai bine spus a echipei Ivancea-Cotirlet este de a ne asigura ca programul de guvernare al cabinetului Dancila este bine pus in practica la nivelul judetului Bacau. Nu este timp de adaptare, urmeaza alegerile prezidentiale, anul viitor, doua scrutinuri electorale si noi trebuie sa le gestionam eficient.”

 

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here