Prefectul s-a intalnit cu delegatii angajatilor de la societatea World Machinery Works

1

prefect_delegatieLuni, 14 ianuarie 2013, prefectul Claudiu-Octavian Şerban şi subprefectul Constantin-Dorian Pocovnicu au primit delegaţia angajaţilor de la societatea World Machinery Works condusă de liderul de sindicat al acestora, domnul Dinu Vasile, care, alături de liderul CNSLR Frăţia, domnul Gheorghe Huluţă, au solicitat prefectului judeţului Bacău sprijin pentru soluţionarea problemelor societăţii.

Potrivit declaraţiilor lucrătorilor de la World Machinery Works, deşi se lucrează, societatea se află în incapacitate de plată a salariilor încă din luna septembrie a anului trecut, aceştia primind doar în luna decembrie un avans de 400 ron.

Societatea înregistrează pierderi începând din 2010, deşi este pe locul III în lume la producţia de maşini şi unelte de fiabilitate, calitate şi viabilitate ridicate, cu arii de aplicabilitate extinsă.

Angajaţii au solicitat prefectului sprijin pentru păstrarea locurilor de muncă, pentru identificarea soluţiilor ce ar asigura funcţionarea societăţii, dat fiind faptul că produsele acesteia sunt cunoscute la nivel mondial, fapt ce generează  în continuare un număr ridicat de comenzi.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

1 comentariu

  1. aceasta societate ar fi pacat sa se risipeasca, sa se caute solutii pentru a asigura functionarea societatii, atata timp cat produsele acesteea sunt cunoscute la nivel mondial si contracte ar fi, dar sa se doreasca a fi duse in termen la final

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.