Prefectul de Covasna vrea sa modifice traseul Autostrazii A13 Bacau – Brasov. Cetatenii din zona sunt nemultumiti ca A13 va polua ( fonic si mediul )


Conform site-ului covasnamedia, prefectul judetului Covasna, a declarat marti ca a trimis catre Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere ( CNAIR) o petitie semnata de peste 1000 de cetateni din comuna Ilieni, prin care se cere modificarea traseului Autostrazii A13 Bacau Brasov. Cetatenii sunt nemultumiti ca vor pierde pamanturi fertile, iar autostrada care va trece pe langa casele lor va polua fonic si mediul.

Prin această adresă am prezentat situația faptică, ceea ce am observat și eu parțial sâmbătă și față de cele sesizate în acea petiție și față de cele observate personal de către mine, am solicitat de la CNAIR să reanalizeze traseul viitoarei autostrăzi Brașov – Bacău, tronsonul situat pe teritoriul localităților Dobolii de Jos și Ilieni, ținând seama și de obiecțiunile formulate de cetățenii semnatari ai memoriului transmis instituției noastre”, a spus Ráduly István

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.