Prefectul de Bacau a fost ales vicepreședinte al Asociației Prefecților și Subprefecților din România

0

Prefectul Claudiu Șerban a fost ales vicepreședinte al Asociației Prefecților și Subprefecților din România (A.P.S.R.) la  Adunarea Generală ce s-a desfășurat pe 4 octombrie 2013 și care a reunit prefecţi şi subprefecţi din 22 de judeţe, precum şi reprezentanţi ai Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici.

Prefectul judeţului Tulcea, domnul Lucian Eduard Simion, a fost reconfirmat în funcţia de preşedinte al asociaţiei pentru o perioadă de trei ani şi au fost aleşi cei 9 vicepreşedinţi ai A.P.S.R., secretarul general al A.P.S.R. precum şi membrii comisiei de cenzori.

De asemenea, în scopul profesionalizării membrilor asociației, a căror experiență să poată fi folosită în mai multe domenii și în scopul facilitării atragerii de fonduri structurale, dar și pentru a da posibilitatea asociației de a deveni parteneră a unor organizații similare din străinătate, membrii A.P.S.R. au decis, în cadrul ședinței, modificarea Statutului Asociaţiei și a fost aprobat draftul de Protocol de Colaborare Inter-Asociativ.

Sursa: Comunicat Prefectura Bacau

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.