Prefectul Bacaului : “ De la domnul Florin Diaconu astept scuze publice”

Prefectul Bacaului a reactionat dupa scandalul izbucnit la Buhusi. Reamintim cititorilor ca in urma cu putin timp a aparut o inregistrare in spatiul public intre candidatul PNL la Primaria Buhusi si managerul spitalului Buhusi. Cel din urma este amenintat de candidatul PNL cu premierul Orban daca nu lasa in pace un “om de-al lui”:

“Dacă această discuție a avut loc, domnul Florin Diaconu a acționat în nume personal, mai ales că, așa cum am înțeles din declarațiile pe care le-a dat presei, cei doi se cunosc de mult. Domnul Diaconu nu mai este angajat al Cancelariei Prefectului de circa trei săptămâni și sub nicio formă nu a purtat această discuție în calitate de angajat, de reprezentant al Instituției Prefectului.

Pe de altă parte, implicarea numelui meu, al altor conducători de instituții din județul Bacău, chiar al premierului Ludovic Orban, este regretabilă, nimeni, niciodată, nu i-a dat de înțeles domnului Diaconu că ar interpreta legea sau ar fi părtinitor, în favoarea cuiva.

Instituția Prefectului – județul Bacău rămâne o instituție echidistantă și imparțială, al cărei scop este asigurarea legalității sub toate aspectele ei. Am convingerea că acest lucru este bine înțeles, chiar și de reprezentanții unor partide politice care speculează nejustificat, fără o bază reală, din rațiuni de ordin electoral.

Și, tocmai din aceste considerente, ale imparțialității, am discutat, în primul rând, cu managerul spitalului din Buhuși, domnul Cristi Poiană, pentru că, mai întâi, sunt interesat ca activitatea din spital să nu înregistreze sincope. Suntem, în continuare, în stare de alertă, spitalul din Buhuși este suport Covid-19, cazurile se înmulțesc, iar eu sunt preocupat să ținem situația sub control.

De la domnul Florin Diaconu, chiar dacă nu mai este angajat al Cancelariei Prefectului, aștept scuze publice pentru că a implicat Instituția Prefectului într-o situație jenantă, inacceptabilă.” A spus prefectul Miroseanu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here