Prefect : „Miercuri, un convoi umanitar, incarcat cu 3 tone de alimente si haine, va porni spre Cernauti”


Miercuri, dis-de-dimineață, un convoi umanitar va porni spre Cernăuți, încărcat cu 3 tone de alimente, haine şi produse de igienă, acestea din urmă provenite din donațiile primite, pe parcursul ultimelor săptămâni, la punctul central de donatii organizat la CAEX.

Bunurile vor ajunge la Centrul de Coordonare și Distribuție de Ajutoare pentru populația din Kiev, dar şi către cetățenii ucraineni aflați în centrele de cazare din Cernăuți. Alimentele au fost procurate prin bunăvoința Bisericii Filadelfia (Oneşti) şi a Bisericii Vestea Bună (Bacău). De asemenea, personalul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău a contribuit cu donații în medicamente şi produse de igienă personală. Trei cutii de produse farmaceutice au fost oferite de ND Pharma.” a declarat prefectul Bacaului, Lucian Bogdanel

Transportul umanitar este preconizat să ajungă la Cernăuți în prima jumătate a zilei, către ora 10-11.00. Combustibilul aferent transportului e asigurat de Fundația de Sprijin Comunitar, în cadrul campaniei de strângere fonduri „Împreună ajutăm mai mult”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.