Prefect : Guvernul României a alocat 10 milioane euro pentru municipiul Bacău din Fondul de rezervă

0

Municipiul Bacau a primit 10 milioane de euro – peste 50 de milioane lei – din Fondul de rezerva bugetara. Anuntul a fost facut de prefectul judetului Bacau – Lucian Bogdanel – care a precizat ca suma este destinata echilibrarii bugetare si cheltuielilor curente/de capital:

Guvernul României a alocat 10 milioane euro (peste 50 milioane lei) pentru municipiul Bacău din Fondul de rezervă. Suma – una considerabilă – a fost aprobată în şedința Executivului de astăzi şi este destinată echilibrării bugetare & cheltuielilor curente/de capital.

Ştiu că „folclorul” care circulă prin Primăria Bacău spune că Guvernul ar fi „tăiat” din bani: iată, bani sunt, iar premierul Marcel Ciolacu şi echipa sa sunt mereu aproape de nevoile reale ale comunității băcăuane. Invit conducerea Primăriei Bacău la mai puțin festivism şi mai multă chibzuință în angajarea fondurilor publice în 2024. Nu strică un plus de prudență în cheltuielile pe anul în curs şi mai puțini bani aruncați pe fereastră (cum din păcate s-a tot întâmplat în ultimii ani la Primărie).” a transmis prefectul judetului Bacau – Lucian Bogdanel

Au mai primit alocări bugetare, în cadrul şedinței de Guvern, municipiile Oneşti şi Moineşti.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.