Prefect: „Celor care mi-au solicitat demisia le spun ca nu am de gand sa fac acest lucru. Demersul meu a fost pur institutional si de buna credinta”

Joi, 17 iunie, prefectul Bulai si primarul Viziteu au facut o conferinta de presa comuna in care si-au exprimat punctul de vedere cu privire la bugetul municipiului Bacau si la dosarul care tocmai s-a judecat la Tribunalul Bacau. Prefectul a precizat ca asteapta motivarea instantei, pentru a hotari daca va face sau nu apel. Daca procesul va continua, in apel, bugetul va ramane blocat in continuare:

   

„Voi aștepta motivarea instanței. În funcție de argumentele invocate, voi decide, alături de aparatul de specialitate, dacă vom formula recurs. În același timp, voi vedea dacă Primăria Bacău are suficiente disponibilități financiare pentru perioada în care am aștepta judecarea procesului.” a spus prefectul Bulai

Intrebat daca va demisiona din functie, dupa ce a pierdut procesul si a tinut blocat bugetul 2 luni de zile, acesta a spus ca nu va face acest lucru :

„Celor care mi-au solicitat demisia le spun ca nu am de gand sa fac acest lucru. Trebuie sa observam ce persoane mi-au solicitat demisia, din ce partide fac parte si ce au facut pentru Bacau. Demersul meu a fost pur institutional si de buna credinta.” a mai precizat acesta

Primarul Viziteu a explicat din nou, ca bugetul nu ar fi operabil, indiferent de rezultatul procesului. Acesta spune ca exista o adresa in institutie, de la departamentul de specialitate, care argumenteaza acest fapt. Curios este faptul ca bugetul a fost transmis la ANAF si aprobat, odata ce s-a transmis ca s-au deblocat cotele defalcate. Cu alte cuvinte, ANAF a aprobat bugetul in sistemul sau.

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here