PPDD va cere în instanţă „traseistilor” plecaţi din partid câte două milioane de euro

1

Secretarul general al PPDD, Liviu Neagu, a anunţat, sâmbătă, că formaţiunea sa va începe de luni acţiunile în instanţă împotriva parlamentarilor PPDD care au trecut la alte partide, iar acestora li se va cere să achite câte două milioane de euro, conform unei convenţii semnate înainte de alegeri.

„E limpede că trădarea este la loc de cinste în politica românească, iar acest fenomen nu ne-a ocolit nici pe noi. Se pare că meteahna întipărită în rândul partidelor aflate la putere, de a racola parlamentari, nu ne-a ferit de plecările din PPDD. Anterior campaniei pentru alegerile parlamentare, fiecare candidat a semnat o convenţie cu PPDD, ca în cazul în care părăseşte partidul să plătească două milioane de euro. Am decis activarea acestor clauze”, a spus Neagu, într-o conferinţă de presă la Cluj-Napoca.

Liviu Neagu a subliniat că s-au înregistrat peste 20 de plecări din PPDD, formaţiunea având în prezent 42 de parlamentari, faţă de 68, câţi au fost aleşi în 2012. Unul dintre cei care au plecat la alt partid este Tudor Barbu, ales în 2012 senator din partea PPDD, iar care în prezent este membru PC.

Doi dintre parlamentarii ce au parasit, de curand, PPDD au fost alesi in colegii uninominale din judetul Bacau. Deputatii Ioan Melinte (colegiul 5), respectiv Miron Smarandache (colegiul 7) au dezertat din partidul lui Dan Diaconescu, trecand cu arme si bagaje in PSD. Organizatia judeteana Bacau a PSD nu i-a intampinat cu mana goala, cei doi alesi dobandind – peste noapte – functii de vicepresedinti. Melinte (foto) si Smarandache au argumentat ca din Opozitie, acolo unde se afla cantonat PPDD, nu-si puteau duce la indeplinire proiectele, astfel incat au ales sa treaca in tabara Puterii.

 

 


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

1 comentariu

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.