Poze din campania electorala din 2020 cu Razvan Gaina alaturi de primarul Viziteu. Dragos Benea: „Să recupereze prejudiciul despre care vorbeşte de la cei cu care împărțea pliante electorale în campania din 2020”

0

Europarlamentarul PSD, Dragos Benea, a publicat fotografii din campania electorala de la locale (2020), in care fostul director CRAB, Razvan Gaina, apare langa actualul primar de Bacau, Lucian Viziteu. Gaina este membru PNL si l-a sprijinit pe actualul edil sa castige Primaria Bacau.

Benea aminteste ca in anul 2011, executia si receptia lucrarilor conductei de la Valea Uzului s-a facut sub comanda lui Razvan Gaina ( director CRAB ) si Romeo Stavarache ( primarul Bacaului ) – indemnandu-l pe actualul primar sa recupereze banii de la acestia:

Finanțarea pentru conducta de aducțiune Valea Uzului – Grigoreni a fost obținută de administrația PSD de la Primăria Bacău (2000 – 2004). Sunt fonduri europene ISPA, de preaderare, nu banii băcăuanilor, cum eronat afirmă neştiutorul primar. Proiectarea, execuția şi recepția lucrărilor – toate prost făcute – sunt „opera” tandemului primar Stavarache (PNL) – director CRAB, Răzvan Găină (PNL), la nivelul lui 2011. Ca atare, îl îndemn pe dl. Viziteu să recupereze prejudiciul despre care vorbeşte de la cei cu care împărțea pliante electorale în campania din 2020!

Mâna întinsă de PSD, prin inițiativa punerii în siguranță a conductei de aducțiune, nu trebuie tratată în glumă sau cu dispreț, aşa cum procedează acoliții primarului din USR. Vrem, nu vrem, după ce Viziteu va recupera prejudiciul creat, punctele „nevralgice” ale aducțiunii trebuie ranforsate pentru a preveni alte (viitoare) avarii! Pentru a merge mai departe, conducerea Primăriei Bacău trebuie să purceadă – OBLIGATORIU – la recuperarea eventualelor prejudicii din fondurile europene de preaderare şi să înceteze cu jalnica apărare din oficiu pentru bătaia de joc de la Rezerva de apă!” a precizat Dragos Benea

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.