Povestea unei bacăuance care a născut în jungla din Australia

0

Claudia, o româncă curajoasă, a lăsat în urmă viața din Bacău pentru a se aventura într-o pădure tropicală din Australia, alături de soțul ei. Aici, au adus pe lume doi copii, alegând să se bazeze pe puterea naturală în locul intervenției medicale. Cu determinare și iubire, au creat o familie fericită în mijlocul naturii sălbatice, transformând această expediție într-o poveste de curaj și dragoste.

Cei doi au construit o locuință în junglă și se ocupă cu agricultura. Cresc mai multe fructe și legume pe care le consumă zilnic, având un stil de viață vegan. În acest fel, au fost crescuți și cei trei copii ai familiei. De recoltă se ocupă împreună și fac numeroase activități, mai ales că petrec mult timp afară, în natură.

Claudia este o persoană spirituală, astfel că se preocupă de bunăstarea ei și a familiei sale. Îi crește pe cei mici într-un mod cât mai simplu și armonios, iar comuniunea cu Dumnezeu este apreciată. 

În ceea ce privește nașterea copiilor, românca a decis să îi nască singură, fără să aibă ajutor specializat din partea medicilor. Alături de ea a fost doar soțul ei, care a fost primul care i-a văzut pe copii. Claudia a născut într-o cascadă, fiind într-un cadru natural, simțindu-se cel mai bine. Într-o postare pe rețelele de socializare, a spus că toată viața a visat să aibă parte de un astfel de moment ideal. 

sursa: spynews.ro


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.