Povestea celebrului „Domn Diamant”


Regele bijuteriilor de lux , Gianni Lazzaro , a avut in mainile sale diamante de miliarde de euro. Gianni Lazzaro , are piese unica care sunt prelucrate dupa metode vechi de sute de ani. Toate vedetele internationale se bat pentru bijuteriile sale. Putini insa stiu cine este acesta.

Gianni Lazzaro este de fapt roman , nascut la Bacau, iar numele sau adevarat este Lazar Marcovici. Desi este foarte bogat si talentat, Gianni Lazzaro(Lazar Marcovici) este foarte modest. El tine secret locul in care se afla atelierul de prelucrare a bijuteriilor , intrucat acolo se gasesc pietre extrem de scumpe.

Mai multe informatii in materialul realizat de Antena 3 :

Despre Gianni Lazzaro (Lazăr Marcovici )

Gianni Lazzaro s-a nascut in anul 1947 in Bacau , unde a locuit cu familia pana in clasa a X-a. In 1963 a emigrat in Germania. In 1968 , Gianni Lazzaro a fost admis la Academia de Arte , sectia design din Dusseldorf , Germania. Din 1974, cand a absolvit facultatea , Gianni Lazzaro s-a apucat de bijuterii. A devenit din ce in ce mai cunoscut ajungand acum sa faca parte din elita creatorilor de bijuteri.

La ora actuală,Gianni Lazzaro este prezent în cele mai mari expoziţii de bijuterii din Laipzig, Basel, Vicentza, Hong Kong şi Las Vegas. În plus, îl găsim pe piaţa de bijuterii în multe din marile metropole ale lumii : Milano, Vicenza, Basel, Moscova, Sydney, New York, Las Vegas, Kiev, Bucuresti, Dusseldorf, Adelaide, Barcelona, Viena, Paris, Geneva, Dubai, Brisbane.

De asemenea, timp de trei ani la rând, Gianni Lazzaro (Lazar Marcovici)  a creat trofeul festivalului din Baltica pentru nume sonore precum Pierre Richard, Nikita Mihalkov şi Gina Lolobrigida – care i-a rămas de atunci client fidel. Printre clientele fidele care apeleaza la Gianni Lazzaro ,se numără Sophia Loren şi Heidi Klum,dar si alte nume importante.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.