Povestea bacauanului mort in Italia, in urma unui tragic accident de munca


O intreaga comunitate din Italia plange moartea neasteptata a unui roman din judetul Bacau. Acesta si-a pierdut viata, in urma unui tragic accident de munca, in timp ce lucra pe acoperisul unei locuinte dintr-un cartier rezidential.

Nenorocirea a avut loc vineri, în timp ce bărbatul efectua lucrări la un acoperiş. Emilian avea 54 de ani şi era stabilit în localitatea Illasi din provincia Verona. Imediat după ce a căzut în gol, a fost transportat de urgenţă la spital unde a fost suspus unei intervenţii chirugicale. Deşi medicii au depus toate eforturile pentru a-l ţine în viaţă pe bărbat, acesta a fost declarat decedat câteva ore mai târziu.

Procurorii din Italia au deschis o ancheta si ancheteaza acest accident. Emilian era originar din Lunca Asau, judeţul Bacău. Era căsătorit şi avea un fiu. Apropiaţii spun că era cunoscut şi apreciat în localitatea Illasi din italia, iar toţi apreciau la el generozitatea şi sensibilitatea. În mesajele de condoleanţe, toţi amintesc bunătatea şi atenţia românului la nevoile celorlalţi:

O familie foarte unită, chiar și în încercările grele ale vieții pe care le-au înfruntat împreună. Exprimăm cele mai profunde și sincere condoleanțe pentru această dispariție bruscă care, deși lasă tristețe în inimile tuturor, este însoțită de speranța Paștelui”. Ca administrație comunală vom fi alături de membrii familiei pentru a nu-i lăsa singuri în acest moment dificil”, a spus primarul din Illasi, Paolo Tertulli.

Sursa: observatornews

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.