Posta Bacau si Dumitru Sechelariu

0

22 de masini ale Postei Bacau sunt parcate pe 3000 de metri patrati in curtea unei firme a lui Dumitru Sechelariu , fostul primar al Bacaului , care incaseaza lunar de la Compania Nationala a Postei Romane aproximativ 9000 de euro. Nu ar fi nici o problema daca Posta nu ar avea parcari in centrul orasului Bacau , care sunt goale.

Soferii sunt suparati ca parcurg 16 kilometri pana la pista de karting Selena unde trebuie sa parcheze noaptea masinile. Soferii au declarat pentru Adevarul de Bacau :

„Noi aveam unde sa parcam masinile. Aveam parcarea de lânga Spitalul TBC, care este si în centrul orasului, si pazita. Într-o zi ne-a adunat unul dintre sefii de la Bacau si ne-a spus ca este ordin venit de sus, de la Bucuresti, si trebuie sa ducem masinile la Sechelariu, la pista de karting. A zis ca cine comenteaza decizia este primul care pleaca, ca oricum trebuie sa se faca restructurari”

Ministrul Comunicatiilor Valerian Vreme nu comenteaza scandalul izbucnit in cadrul Postei Bacau si-l lasa pe ministrul secretar de stat Marius Fecioru sa dea declaratii.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.