Portofel cu bani și acte, găsit și returnat proprietarului de un jandarm

0

Plutonierul adjutant șef Măciucă Lucian din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău, care se afla în serviciul de pază şi supraveghere acces la Serviciul Fiscal Municipal Onești, a găsit pe fereastra din interiorul instituţiei un portofel.

Primul impuls al jandarmului a fost să verifice conţinutului acestuia, în vederea identificării proprietarului, iar în interior a găsit o sumă de bani, precum şi mai multe documente personale.

Ulterior, subofiţerul a identificat persoana, care se întorsese la sediul Serviciului Fiscal Municipal Onești după ce a remarcat lipsa portofelului. Este vorba despre un tânar din municipiul Onești, care a ţinut să mulţumească jandarmului pentru vigilenţa sa şi pentru modul de executare a serviciului.

Jandarmii băcăuani din dispozitivele de pază și protecție instituțională de la cele 29 obiective din competența inspectoratului vor acționa permanent, concomitent cu exercitarea atribuțiilor pentru siguranța obiectivelor păzite, în vederea depistării persoanelor care săvârșesc fapte antisociale de natură penală sau contravențională în apropierea acestora.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.