Pompierii băcăuani, campioni la Faza Națională a Concursurilor Profesioniste pentru Situații de Urgență


Lotul sportiv reprezentativ al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Mr. CONSTANTIN ENE” al Județului Bacău a câștigat locul I la Faza Națională a Concursurilor Profesioniste pentru Situații de Urgență.

Timp de trei zile, pomperii bacauani au fost contra cronometru, într-o întrecere dificilă, unde și-au demonstrat abilitățile sportive. O întrecere între cei mai buni, unde fair play-ul și colegialitatea au fost elementele definitorii.

„Sub atenta pregătire și supraveghere a antrenorului plt.adj.șef Decusară Ioan, pompierii băcăuani au reușit să se mențină în primele locuri ale clasamentului la fiecare probă în parte, respectiv „Scara de fereastră”, „Pista cu obstacole pe 100 m”, „Ştafeta 4x100m” și „Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă”.

Competiția s-a desfășurat în perioada 21-23 septembrie, fiind găzduită în acest an de Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu Evenimentul se organizează anual şi are ca obiectiv fundamental dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă.” a transmis ISUJ Bacau

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.