Pompierii bacauani au intervenit, in weekend, la 67 de evenimente. Un adapost de animale a luat foc

0

În intervalul 17-20 februarie a.c., pompierii militari au răspuns unui număr de 67 solicitări primite pe Numărul Unic pentru Apeluri de Urgență 112. Astfel, salvatorii din cadrul subunităților de intervenție din județ au intervenit în 50 de cazuri pentru acordarea ajutorului medical de urgență, în trei misiuni pentru asistența persoanelor, au lichidat cinci incendii și au gestionat alte nouă intervenții în sprijinul comunităților.

            Printre intervențiile înregistrate în intervalul de referință, amintim incendiul din comuna Balcani, sat Frumoasa. În cursul dimineții de duminică, un apel primit pe Numărul Unic pentru Apeluri de Urgență 112, anunța producerea unui incendiu la un adăpost de animale.

            De urgență, la locul indicat s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la întreg adăpostul de animale, pe o suprafață de aproximativ 50 mp.

            În urma acestuia, a ars suprafața menționată și bunuri depozitate în interiorul adăpostului. Din cercetările efectuate de pompierii militari, cauza probabilă de producere a incendiului este utilizarea focului deschis în spații închise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.