Pompierii au lichidat incendiul de la depozitul de materiale plastice, in jurul orei 23:00. Nu s-au inregistrat victime

0
Ei sunt o parte dintre colegii noștri care au acționat pentru lichidarea incendiului produs ieri după amiază, la un depozit de mase plastice din municipiul Bacău.” ne-au transmis pompierii de la ISUJ Bacau

Apelul care anunța evenimentul a fost primit în dispeceratul ISU-SAJ vineri, în jurul orei 17:45. De urgență, la locul indicat au fost mobilizate forțe și mijloace din cadrul ISUJ Bacău și ISUJ Neamț, respectiv 11 autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ, încadrate cu 50 de pompieri militari.

Totodată, pentru gestionarea operativă a situației de urgență, în teren s-a deplasat și grupa operativă a inspectoratului.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent, cu flacără și degajări mari de fum, pe o suprafață de aproximativ 1500 mp.

Pentru protecția populației din proximitatea zonei în care se manifesta incendiul, a fost emis mesaj de avertizare prin sistemul RO-Alert.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

La ora 23:15 incendiul a fost lichidat. A fost o misiune grea, cum sunt majoritatea de altfel, dar o misiune care a făcut din nou dovada profesionalismului și devotamentului colegilor noștri. Dragi colegi, fiecare intervenție reușită este o dovadă a muncii voastre neobosite și a spiritului de echipă care ne definește. Vă mulțumim că sunteți mereu acolo, pregătiți să faceți față oricărei provocări!” au transmis pompierii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.