Polițistul bacăuan care a ajuns în Cartea Recordurilor

0

Polițistul băcăuan Dan Gârleanu a intrat în Cartea Recordurilor în 2020 dupa ce a reușit să alerge, să pedaleze şi să ducă bicicleta în spate pe cele 14 vârfuri de peste 2.500 de metri din România, în aproximativ 73 de ore. 

Împreună cu alți 22 de români, a plecat anul acesta într-o expediție cu un obiectiv îndrăzneț – să cucerească „Acoperișul Africii” Kilimanjaro (vârful Uhuru Peak, 5.895 m) – și a și reușit!

Dan Gârleanu și-a folosit pasiunea şi cunoștințele pentru a-şi salva semenii – o persoană surprinsă de o avalanșă în munții Făgărașului, iar cea de-a doua din Canalul de Fugă din Bacău.

De asemenea, acesta are atestat de ghid utilitar, intervenție și salvări la înălțime, de salvamontist, monitor de ski și de ghid montan.

„Dan Gârleanu, OMUL care sprijină accesul la sporturi nautice pentru persoanele cu dizabilități locomotorii! Dan Gârleanu, luptător al Serviciului de Acțiuni Speciale, pirotehnist și negociator în cadrul IPJ Bacău! Dan Gârleanu, tată și soț! …. și lista poate continua. Dan Gârleanu, colegul nostru cu care ne mândrim! Felicitări! Îți dorim mult succes în îndeplinirea tuturor obiectivelor viitoare!” – Ministerul Afacerilor Interne

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.