Politistii rutieri bacauani au dat, in acest weekend, aproximativ 500 de amenzi si au retinut 43 de permise si 35 de certificate


În cadrul activităţilor desfăşurate, în weekend-ul trecut, de către poliţiştii rutieri, au fost aplicate 468 sancţiuni contravenţionale. De asemenea, polițiștii au reținut 43 de permise deconducere, au retras 35 certificate de înmatriculare şi au constatat 13 infracţiuni.

În perioada 18-20 februarie a.c., poliţiştii rutieri au acţionat pe drumurile publice din judeţ pentru siguranţa traficului rutier.

          Acțiunea a avut ca scop combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere cu victime omenești, viteza neadaptată la condițiile de drum, indisciplina pietonală şi neacordarea priorităţii pietonilor şi autovehiculelor, dar şi combaterea consumului de alcool în rândul conducătorilor auto.

          În cadrul activităţilor desfăşurate, polițiștii rutieri au constatat 13 infracțiuni, din care 6 la regimul rutier. Totodată, polițiștii au reținut 43 de permise de conducere din care 23 de permise de conducere șoferilor care au încălcat viteza legală admisă pe anumite sectoare de drum și au reținut 35 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.