Politistii locali au verificat regimul parcarilor cu plata din centrul Bacaului. Vezi cati soferi si-au achitat parcarea

0

Politistii locali din cadrul Biroului de Ordine Publica au desfasurat in data de 21.02.2018, intre orele 10.00 si 14.00, o actiune, ce a vizat respectarea regimului parcarilor cu plata din zona centrala a municipiului (parcare Casa de Cultura, parcare str. Dumbravei, parcare Parcul Trandafirilor, parcare Hotel Dumbrava, etc.), fapta prevazuta si sanctionata de HCL. 84/2008.

Cu prilejul actiunii au fost verificate un numar de 143 autovehicule, din care 78 aveau tichetul de parcare expus, 27 aveau incheiate abonamente pentru parcarile cu plata, 2 achitasera contravaloarea taxei de parcare prin SMS, un numar de 18 fiind comunicate in vederea verificarii si sanctionarii ulterioare. Au fost aplicate un numar de 17 sanctiuni contraventionale, in cuantum de 950 lei.

Politia Locala face un apel la conducatorii auto, care aleg sa-si parcheze masina in parcarile cu plata, sa achite contravaloarea timpului petrecut in acestea, prin intermediul uneia dintre metodele disponibile ( aparat de taxare, incasator, acolo unde este cazul, SMS sau abonament), pentru a evita sanctiuni contraventionale cuprinse intre 100 si 500 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.