Politistii din Podu Turcului i-au facut o bucurie lui Andrei, un copil de 8 ani care aspira sa devina politist

0

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Podu Turcului l-au sărbătorit astăzi, 30 noiembrie, pe Andrei, un băiețel de 8 ani.

Ceea ce i-a impresionat pe aceștia, dincolo de faptul că e ziua onomastică a lui Andrei a fost faptul că, ori de câte ori vede autospeciale de poliție, băiețelul salută respectuos în semn de admirație și prețuire.Polițiștii au vrut să îl surprindă pe micuț și cu complicitatea părinților, au oprit în trafic autoturismul familiei, oferindu-i tort și bineînțeles, o mașinuța de poliție.

Încântarea băiețelului a fost greu de exprimat în cuvinte. Și polițiștii au fost impresionați de reacția lui, cu atât mai mult cu cât, pentru agent șef principal Ursoiu Ciprian, astăzi a fost ultima zi în sprijinul comunității, de mâine fiind pensionar, după 28 de ani de activitate și rezultate deosebite.Lui Andrei, polițiștii îi urează să crească mare și sănătos, iar pe colegul lor îl felicită pentru profesionalism și dăruirea de care a dat dovadă în meseria de polițist.” au transmis politistii


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.