Politistii din Comanesti au reusit recuperarea unor telefoane mobile sustrase

La data de 10 iulie a.c., in jurul orei 15.30, politistii orasului Comanesti au fost sesizati cu privire la comiterea unei infractiuni de furt.
Din verificarile politistilor s-a stabilit faptul ca doi tineri de 17 ani din comuna Ghimes-Faget si unul de 15 ani, din comuna Agas in timp ce se aflau pe peronul statiei C.F.R. Comanesti au intrat in discutii cu doi tineri necunoscuti, dupa care au convenit sa se deplaseze toti intr-un parc din apropiere. Cu ocazia discutiilor purtate intre acestia pe tema intermedierii unor telefoane mobile, cei doi necunoscuti au profitat de naivitatea si neatentia tinerilor si le-au sustras telefoanele mobile personale precum si suma de 500 de lei avuta asupra lor.
In urma activitatilor specifice efectuate, politistii au reusit identificarea a doi tineri de 23, respectiv 20 de ani, ambii din orasul Comanesti, banuiti de comiterea faptei. La momentul depistarii celor doi tineri, telefoanele mobile erau valorificate, iar suma de bani cheltuita pe bauturi alcoolice si produse alimentare. Cu ocazia extinderii cercetarilor s-a reusit recuperarea telefoanelor mobile in cauza si urmeaza a fi predate partilor vatamate.
Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

Lasa un comentariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here