Politistii cauta o minora de 16 ani care a disparut de la camin

0

pintea_elenaPoliţiştii din Bacău caută o minoră de 16 ani, care a plecat voluntar de la unitatea în care era cazată şi nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă -112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

PINTEA SIMONA ELENA, de 16 ani, din comuna Bereşti-Tazlău, judeţul Bacău a plecat voluntar de la internatul unui cămin, fără aprobare, la data de 28 octombrie a.c. şi nu a mai revenit.

Minora are aproximativ 1.67 m înălţime,  53 de kg, constituţie atletică, ten deschis, ochii căprui,  părul roşcat, până la umeri.

La momentul plecării, era îmbrăcată cu o bluză de culoare roşie, o pereche de blugi albaştri, era încălţată cu tenişi roşii.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă -112 sau la 116 000- numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.