Politistii bacauani, la datorie in minivacanta de 1 Mai

0

În minivacanţa de 1 mai, poliţişti Inspectoratului de Poliție Județean Bacău  vor fi la datorie pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, protejarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, patrimoniului acestora, precum şi pentru prevenirea oricăror fapte antisociale. 

270 de poliţişti de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, investigarea fraudelor, arme, explozivi și substanțe periculoase vor acţiona, în medie, zilnic, atât pentru îndeplinirea responsabilităţilor curente necesare asigurării unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, cât şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zonele în care desfăşoară manifestări publice.

Pe drumurile publice, pe principalele artere din zonele turistice, precum şi pe traseele de acces către aceste zone, poliţiştii de la rutieră vor acţiona pentru menţinerea fluenţei şi prevenirea producerii unor evenimente grave, în general a celor generate de excesul de viteză. Astfel, efectivele de poliţie rutieră vor acţiona pe 8 tronsoane de drumuri naţionale şi vor utiliza, în medie, zilnic, 22 de mijloace auto cu 12  aparate radar.

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.