Politistii bacauani au prins un tanar care a „spart” 9 masini intr-o saptamana

0

furt (1)Polițiștii au depistat și reținut un tânăr de 19 ani, bănuit că într-o săptămână ar fi sustras din 9 autoturisme bani și bunuri în valoare de peste 13 000 de lei.

Poliţia vă recomandă să nu lăsaţi în interiorul maşinii, nici pentru câteva minute, bani, telefoane mobile, aparatură electronică, genţi sau alte bagaje ce pot ispiti infractorii.

La data de 29 februarie a.c., ca urmare a investigații defășurate, polițiștii de investigații criminale moineșteni au depistat un tânăr de 19 ani, din comuna Măgirești bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că tânărul în cauză, în perioada 22-28 februarie a.c., profitând de neglijența proprietarilor de autoturisme care au lăsat la vedere bunuri de valoare, prin spargerea geamurilor de la 9 autovehicule parcate în municipiul Moinești, ar fi sustras din acestea bani și bunuri în valoare totală de 13 150 de lei.

furt (4)

Cu ocazia cercetărilor au fost recuperate sume de bani și bunuri în valoare totală de 10 000 lei.

Cercetările continua pentru stabilirea întregii activități infracționale a bănuitului.

Faţă de tânărul în cauză s-a dispus măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti, cu propunere de arestare preventivă.

furt (2)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.