Politistii bacauani au oferit 45 de ghiozdane cu rechizite si dulciuri copiilor din medii defavorizate


În ultima săptămână de vacanță, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, cu sprijinul Corpului Național al Polițiștilor- Consiliul Teritorial Bacău, au oferit 45 de ghiozdane echipate cu rechizite, dar și dulciuri, copiilor cu posibilități financiare reduse, din municipiile Onești, Moinești și orasul Târgu-Ocna, precum și din comunele Oituz, Solonț și Vultureni.

O fetiță din Târgu-Ocna le-a povestit polițiștilor că își dorește foarte mult o bicicletă, astfel, oamenii legii s-au întors la ea pentru a-i îndeplini dorința. Bucuria a fost nemărginită de ambele părți.

Polițiștii doresc să transmită mesajul lor care îndeamnă copiii să meargă la școală, pentru a deveni viitori adulți responsabili, cu conduită civică și respect pentru lege.Totodată, s-au purtat discuții și cu părinții pentru a-i face conștienți de importanța frecventării cursurilor școlare de către copii și importanța educației în dezvoltarea acestora.

Polițiștii băcăuani promovează educația- factor principal în activitatea de prevenire a infracționalității.De asemenea, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău continuă să fie alături și de familia colegului lor, Spulber Gelu, pe care destinul l-a trimis în ceruri. Polițiștii au făcut o surpriză copiilor lui și, cu complicitatea mamei, au reușit să le facă o bucurie la început de an școlar, oferindu-le ghiozdane și rechizitele de care au nevoie.” a transmis IPJ Bacau

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.