Polițiștii băcăuani au „împărțit” amenzi de 40.000 euro în perioada Sărbătorilor Pascale

1

În perioada 10-13 aprilie, polițiștii băcăuani au constatat 40 de infracțiuni, din care 23 în flagrant. De asemenea, polițiștii au aplicat  665 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 169 672 de lei. Dintre acestea, 495 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice. 

masina-politie-mediafax1111111111111Pentru siguranța publică a cetățenilor din județul Bacău, în perioada Sfintelor Sărbători de Paște, polițiștii au fost prezenți, atât în zona lăcașurilor de cult, în zonele turistice și pe arterele rutiere, cât și în alte zone cu potențial criminogen, în vederea evitării oricăror evenimente nedorite.

Măsurile luate de polițiștii care au acționat zilnic pentru păstrarea ordinii și siguranței publice, apărarea patrimoniului public și privat și siguranța rutieră, au făcut ca locuitorii județului Bacău să se bucure în liniște de celebrarea Învierii Domnului.

În perioada 10-13 aprilie, polițiștii au desfășurat activități specifice, în urma cărora au constatat 40 de infracțiuni, din care 23 în flagrant. De asemenea, polițiștii au aplicat  665 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 169 672 de lei.

Dintre acestea, 495 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice. În 33 de aczuri polițiștii au luat măsura complementară a reținerii permisului de conducere, iar în 12 situații au fost retrase certificatele de înmatriculare.

Sursă: IPJ Bacău


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

1 comentariu

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.