Politistii bacauani au confiscat peste 190.000 de tigarete de la o femeie de 32 de ani

Politistii din Bacau au confiscat peste 190.000 de tigarete de contrabanda de la o femeie de 32 de ani, depistata la volanul unui autoturism care se deplasa pe raza localitatii Nicolae Balcescu. Doua persoane au fost retinute pentru 24 de ore.

La data de 11 ianuarie a.c., in jurul orei 12.00, politistii au depistat o femeie de 32 de ani, din judetul Teleorman, care se afla la volanul unui autoturism care se deplasa pe raza localitatii Nicolae Balcescu, in autovehicul aflandu-se si un barbat de 50 ani, tot din judetul Teleorman.

Din verificarile politistilor a rezultat ca in interiorul masinii se afla cantitatea de 190.600 tigarete, fara timbre de acciza corespunzatoare.

Tigaretele, in valoare aproximativa de 104.000 de lei si suma de 2300 lei gasita in autoturism, au fost ridicate in vederea confiscarii.

Fata de femeia de 32 ani si barbatul de 50 ani s-a luat masura retinerii pentru 24 ore, urmand a fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Bacau cu propunere de arestare preventiva.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de detinere in afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcarii, fara a fi marcate sau marcate necorespunzator ori cu marcaje false peste, limita a 10.000 tigarete.

Lasa un comentariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here