Politistii bacauani au amendat 46 de pietoni si biciclisti intr-o singura zi

0

La data de 18 aprilie a.c., polițiștii din Onești au desfășurat o acțiune pentru combaterea abaterilor săvârșite de pietoni și bicicliști. În cadrul activităților au fost legitimate peste 100 de persoane. Polițiștii au aplicat 46 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 16.700 de lei, din care 11 pietonilor și 9 bicicliștilor. Totodată, au fost efectuate 21 de testări cu aparatele din dotare.

Polițiștii oneșteni vă recomandă:

  • Nu traversaţi prin locuri nepermise, ci doar prin cele special amenajate şi semnalizate prin indicatoare sau marcaje! Traversaţi numai pe culoarea verde a semaforului, iar în lipsa acestuia numai pe la colţul străzilor, după ce v-aţi asigurat! Nu vă angajaţi în traversarea căilor rutiere în fugă, nici prin faţa sau spatele autovehiculelor staţionate ori a mijloacelor de transport în comun oprite în staţii!
  • Nu circulaţi cu bicicleta pe drumurile publice dacă nu aţi împlinit vârsta de 14 ani! Când circulaţi cu bicicleta, evitaţi zonele aglomerate şi arterele principale cu trafic mare, dar fiţi şi extrem de atenţi la semnificaţia indicatoarelor, la schimbarea direcţiei de mers! În condiţii de vizibilitate redusă sau după căderea întunericului, purtaţi îmbrăcăminte de culoare deschisă, pentru a fi uşor de observat în lumina farurilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.