Poliţiştii băcăuani, alături de celelalte structuri ale M.A.I şi Asociaţia Bronx People, în Campania de donare de sânge

Poliţiştii băcăuani, susţinuţi de şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean, chestor de poliţie Oprişan Vasile au dedicat această zi donării de sânge.

Activitatea s-a desfăşurat în cadrul campaniei Speranţă pentru viaţă! Donează sânge!, apelul la salvarea de vieţi fiind adresat de Asociaţia Bronx People.

Astfel, poliţişti de ordine publică, rutieră şi de acţiuni speciale au donat sânge, atât pentru a da o şansă celor în nevoi, cât şi pentru a adresa un îndemn către cetăţenii judeţului de a se alătura unei cauze nobile.

“ Sunt onorat să particip la această activitate, împreună cu Asociaţia Bronx People, d-na prefect Maricica Luminiţa Coşa, precum şi celorlalte structuri M.A.I de la nivelul judeţului. Alături de colegii mei, dorim să subliniem necesitatea donării de sânge, apel vital pentru semenii noştri. Suntem prezenţi, ca de fiecare dată, pentru a veni în sprijinul cetăţenilor şi le recomandăm să ni se alăture în astfel de campanii”, a declarat şeful inspectoratului, chestor de poliţie Oprişan Vasile.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

1 comentariu

  1. Singurul lucru bun facut de politia bacauana! In rest spagi, teama insuflata in randul populatiei si incompetenta sunt lucrurile care ii caracterizeaza!

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here