Politistii au retinut doi tineri pentru inselaciuni prin metoda ,,accidentul”

Politistii din Bacau au retinut doua persoane care ar fi obtinut 2.300 de lei si bijuterii, prin metoda ,,accidentul”, de la o persoana vatamata din localitate.

La data de 09 mai a.c , politisti din cadrul Politiei municipiului Bacau au retinut doi barbati pentru savarsirea infractiunii de inselaciune, prin metoda ,,accidentul”.

In urma cercetarilor efectuate, s-a stabilit ca, in luna februarie a.c., cei doi tineri, unul de 29 ani din judetul Vaslui si altul de 36 de ani, din judetul Galati, persoane private de libertate in Penitenciarul Iasi, ar fi indus in eroare doua persoane vatamate, prin atribuirea de calitati mincinoase, solicitand sume de bani de la acestea. O persoana vatamata ar fi fost prejudiciata de 2.300 de lei si bijuterii din aur, iar in cazul celeilalte, fapta a ramas in forma tentativei.

In cadrul activitatilor desfasurate, politistii au recuperat bijuteriile pe care le-au restituit persoanei vatamate.

Cei doi tineri au fost retinuti de politisti pentru o perioada de 24 de ore si urmeaza a fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Bacau, cu propunere de arestare preventiva.

Lasa un comentariu

1 COMENTARIU

  1. Dac? cele dou? persoane sunt deja „private de libertate în Penitenciarul Ia?i” cum au fost înc? o dat? „re?inu?i de poli?i?ti pentru 24 de ore”?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here