Politistii au plicat 164 de amenzi in doar 24 de ore. 10 permise si 12 certificate de inmatriculare au fost retinute

0
            Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au fost la datorie și au organizat acțiuni care au avut ca obiectiv menținerea ordinii și liniștii publice, prevenirea și combaterea faptelor ilegale, creșterea gradului de siguranță rutieră și asigurarea intervenției eficiente la solicitările cetățenilor.

 La data de 23 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au fost angrenați în acțiuni punctuale circumscrise ordinii și liniștii publice. Principalele misiuni ale polițiștilor au constat în asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea faptelor ilegale, creșterea gradului de siguranță rutieră și asigurarea intervenției eficiente la solicitările cetățenilor.

          Astfel, în ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la 65 de evenimente, dintre care 56 au fost sesizări prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112. Pe parcursul zilei de ieri, au fost semnalate 10 infracțiuni, din care 4 contra persoanei și 4 contra patrimoniului, iar 2 alte tipuri. De asemenea, pentru nerespectarea prevederilor legale în vigoare, polițiștii au aplicat 164 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 53.800 de lei. Totodată, ca măsură complementară, polițiștii rutieri au reținut 10 permise de conducere și au retras 12 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.