Politistii au iesit in strada : 900 de amenzi, 67 permise suspendate si 29 certificate retrase

0

Aproximativ 900 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de către polițiștii rutieri, în cadrul unei acțiuni în sistem integrat, care se desfășoară în judeţul Bacău, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere.

În perioada 12-16.03.2014, atât la nivel național cât și local, Poliția Rutieră acționează pentru reducerea evenimentelor rutiere, a consecințelor acestora și pentru disciplinarea tuturor categoriilor de participanți la traficul rutier.

În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii rutieri au constatat în primele trei zile de acțiune 10 infracţiuni și au aplicat 875 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 173690 de lei.

Din totalul sancţiunilor, 188 au fost aplicate pentru încălcarea normelor legale referitoare la regimul de viteză iar 121 au fost aplicate pietonilor care au traversat strada neregulamentar.

Au fost reţinute în vederea suspendării 67 de permise de conducere în vederea suspendării şi 29 de certificate de înmatriculare au fost retrase.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.