Politist si pictor


Agent şef de poliție Gherasim Iustina face parte din colectivul Poliţiei mun. Moineşti, Biroul Ordine Publică, Compartiment Proximitate.

A absolvit Universitatea Transilvania din Braşov, Colegiul de Filologie, secţia Bibliologie- Muzeologie, promoţia 2003 şi  Specializare – Drept, promoţia 2014, fiind încadrată în poliție în ianuarie 2007.

În timpul carierei sale, încă de la încadrare, s-a preocupat în permanenţă de pregătirea profesională continuă, urmărind obţinerea indicatorilor de performanţă stabiliţi de către eşaloanele superioare.

A realizat mai multe proiecte educaţionale cu impact în comunitatea moineşteană unde s-a urmărit o colaborare mai strânsă între Poliţie şi societatea civilă.

Pictura s-a cuibărit în viaţa colegei noastre pe timpul când lucra la Muzeul George Enescu când a interacţionat cu pictori şi artişti plastici pe care îi găzduia la studiu de culoare în cadrul unor proiecte organizate de Ministerul Culturii.

,, Sunt autodidact şi vreau doar să mă exprim într-o furtună de straturi colorate. Un stil personal vine împreună cu tehnica, mediul şi subiectul care tinde să se dezvolte în mod natural în timp. Pictura este emoţie şi trebuie privită cu sufletul, a declarat Iustina.

  Pictează mai serios de aproximativ 6 ani, iar în fiecare lucrare se află expresia unei emoţii, a unei trăiri interioare.

  Destinatarii tablourilor dăruite de către agentul şef de poliție Gherasim Iustina poartă în casă o bucăţică din sufletul ei. Este pasionată mai mult de figura umană, iar sub fastul regiei se simte substanţa nativă.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentA ajuns in arestul politiei dupa ce s-a urcat beat si fara permis la volanul unui autoturism
Articolul urmatorVIDEO: Incendiu puternic la o casa din Parincea

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.