Politia interzice vanzarea unor produse intr-un magazin din Bacau


Filmuletul a fost postat pe youtube , probabil de patronul magazinului. Din video se poate vedea cum 2 politisti stau in fata unui ghiseu si opresc cumparatorii, cerandu-le sa se legitimeze. Acestia le explica ca este interzisa cumpararea produselor de la magazin , motivand „asa e ordinul”.

Atat cel ce vinde cat si cel ce vrea sa cumpere spun ca masura este abuziva si ca politistii nu au voie sa opreasca comertul. Incidentul s-a petrecut la un magazin tip pet-shop care comercializa substante etnobotanice. Magazinul este situat intre Colegiul National de Arta „George Apostu” si Casa Modei.

„Dupa ce, acum doua saptamani, trei tineri au ajuns la spital, am decis să facem controale zi lumină. În ultimele două săptămâni am ridicat peste 200 de pliculeţe de tip etnobotanice şi am dat amenzi în valoare de 51 de mii de lei. În acest sfârşit de săptămână desfăşurăm acţiuni de prevenire şi combatere a infracţionalităţii şi scopul este descurajarea consumului de etnobotanice prin prezenţa poliţiştilor în zona barurilor, cluburilor şi discotecilor, dar şi a magazinelor de vise”, a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al IPJ Bacău (Sursa : Adevarul de Bacau)

Cine are dreptate?

2 COMENTARII

  1. acolo se vand droguri, ma rog etnobotanice. probabil ca vazand ca nu mai ai cum sa-i opreasca prin amenzi si altele , politistii au decis sa o faca cu forta. asta se intampla intr-o tara in care legile sunt de rahat si in care justitia nu-si face treaba…
    drogurile se vand la taraba in centrul orasului Bacau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.