Politele RCA de la City Insurance au expirat astazi


De astazi, 12 mai, politele RCA de la City Insurance nu mai sunt valabile. 500.000 de politele RCA mai erau active la City Insurance, insa soferii sunt obligati sa-si faca noi polite la alti asiguratori.

Daca aveti ghinionul sa fiti lovit de un alt sofer, care nu si-a facut o noua asigurare RCA, daunele se pot recupera doar prin instanta. Va reamintim ca City Insurance a intrat in faliment, iar de la decizia definitiva in instanta clientii aveau timp 90 de zile sa-si faca o noua polita(pana pe 11 mai ).

Clienții City pot solicita restul de bani până la data de expirare inițială a poliței. De exemplu, dacă polița a fost încheiată pe o perioadă de un an și expiră în octombrie, își pot cere banii pentru cele 5 luni ramase. Unele companii de asigurări simplică procesul, iar șoferii își primesc despăgubirile în 7 zile.

Daniel Apostol, director de comunicare ASF: „Trebuie să meargă la Fondul de Garantare a Asiguraților și să solicite returnarea sumei aferente acestei perioade, rămasă neacoperită de la data de 12 mai încolo. Data limită este de 20 iulie”

Șoferii care nu încheie însă o altă poliță riscă o amendă cuprinsă între 1.000 și 2.000 de lei, dar și reținerea plăcuțelor și a certificatului de înmatriculare.

Sursa: stirileprotv

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.