Podul Serbanesti a fost asfaltat. Primar : „Urmatoarea etapa e cea mai dificila. Va fi nevoie de multa rabdare din partea noastra”

0

Podul Serbanesti a primit un nou covor de asfalt, lucrarile terminandu-se joi seara. Dupa aceasta etapa va urma inlocuirea rosturilor, iar traficul se va face pe doua benzi. De luni incepe scoala, si – cel mai probabil – se va circula foarte greu in zona. Primarul Viziteu ii roaga pe cetateni sa fie rabdatori pana la finalizarea lucrarilor :

Prima etapă a lucrării de reabilitare a podului de la Șerbănești, asfaltarea, a fost finalizată și le mulțumesc pe aceasta cale constructorilor pentru eficiență. Următoarea etapă a lucrării e cea mai dificilă, înlocuirea rosturilor de dilatație. Aici lucrurile nu vor mai putea fi grăbite, pentru că depindem de timpii de întărire a betonului. Am primit asigurări că se vor folosi aditivi pentru reducerea acestor timpi, însă tot va fi nevoie de multă răbdare din partea noastră a tuturor. Păstrăm circulația deschisă pe două benzi și în următoarea perioadă, iar la orele de vârf traficul va fi dirijat de polițiști. Dacă puteți, vă îndemn să folosiți rutele alternative pentru a intra în oraș!” a transmis Lucian Viziteu – primar al Mun. Bacau


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.