Podul de la Gârleni a fost redeschis circulației

0

Miercuri, 4 decembrie, s-a redeschis circulatia pe podul peste raul Limpedea din comuna Garleni ( dn15 Bacau – Piatra Neamt ). Lucrarea de reabilitare a costat 1.800.000 lei.

pod_garleni

Reabilitarea Podului de la Gârleni a stat ani de zile așteptare pentru că toate guvernele din ultimii zece ani nu au alocat bani pentru lucrărileși, în cele din urmă fiind aprobată trecerea obiectivului în proprietatea Consiliului Județean Bacău, care s-a angajat să îl repare din fonduri proprii.

,,În sfârșit finalizăm o investiție importantă, dar ‘cu moț’, ce a constituit un subiect de dispute între fostul guvern, ex-prefect (n.r. Constantin Scripăț) și Consiliul Județean, chiar între filialele principalelor partide din Bacău, precum și al multor ironii în presă locală. Lucrarea constând în refacerea podului și a porțiunii de șosea aferentă a trenat mai bine de 10 ani, dar cu sprijinul actualului Guvern a fost realizată, practic, doar în ultimele șase luni spre binele celor ce tranzitează ori au afaceri în zonă. Știu multe firme care își arată satisfacția pentru faptul că traficul greu a fost reluat, nemaifiind necesare redirecționări de zeci de kilometri pentru mașinile mari și nici perturbări ale vieții oamenilor pe șoselele județene ocolitoare”, a declarat, pentru AGERPRES, Dragoș Benea, președintele Consiliului Județean.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.