Poate Bitcoin să fie benefic pentru o persoană săracă în dolari?

0

Vă întrebați dacă Bitcoin-ul poate să fie benefic pentru o persoană săracă în dolari? Dacă da, iată cum Bitcoin-ul poate ajuta pe cei cu venituri mici.

Oamenii au privit criptomonedele, cum ar fi Bitcoin-ul, ca instrumente financiare create pentru a beneficia persoanele bogate din țările dezvoltate. Oamenii sunt, de asemenea, interesați să tranzacționeze sau să investească în Bitcoin și de aceea platformele moderne de tranzacționare online câștigă teren și îi ajută pe comercianții începători să ia decizii informate. Odwiedź teraz pentru a incepe!  În timp ce managerii de investiții cu profil înalt și corporațiile globale conduc în adoptarea Bitcoin-ului, există și suficiente dovezi că această criptomonedă poate juca un rol critic în ameliorarea sărăciei globale. Așadar, iată câteva motive pentru care Bitcoin-ul va aduce beneficii celor mai puțin norocoși.

Responsabilitatea și Transparența Proprietarilor de Bunuri

Unul dintre avantajele criptomonedelor este că promovează responsabilitatea și transparența în toate tranzacțiile. Ca activ financiar, Bitcoin-ul va permite mai multor oameni să dețină proprietăți în mod transparent. Transparența financiară este una dintre cele mai semnificative bariere pentru ca oamenii săraci să dețină proprietăți. Cu toate acestea, tehnologia blockchain folosită de Bitcoin asigură proprietatea transparentă și registrele de transfer.

Capacitatea Bitcoin-ului de a oferi oamenilor mai puțin norocoși dreptul de proprietate asupra unui bun este o modalitate de a pune capăt sărăciei. Tehnologia blockchain necesită doar un smartphone, care este larg disponibil în țările în curs de dezvoltare în ziua de azi. Ca rezultat, chiar și familiile cu venituri mici pot să se înregistreze rapid pentru Bitcoin și să înceapă să dobândească proprietăți.

Comisioanele de Tranzacție sunt Relativ Mai Mici

Instituțiile financiare tradiționale și companiile de credit adoptă rapid tehnologia blockchain. Beneficiul său principal este că reduce semnificativ comisioanele de tranzacție. Tranzacțiile Bitcoin se bazează pe tehnologia blockchain în loc de terțe părți, pe care băncile și creditorii le folosesc în mod obișnuit. Aceștia numesc o terță parte să supravegheze procesul de schimb în aproape fiecare tranzacție.

Utilizarea terțelor părți pentru schimbul valutar fiat durează mult și vine cu riscuri premium suplimentare din cauza comisioanelor mari de tranzacție. Bitcoin-ul rezolvă această problemă eliminând toate intermediarele. Și acest lucru asigură tranzacții mai rapide la un cost mai mic, permițând oricui să cumpere cu ușurință în magazinele cu amănuntul folosind Bitcoin. Datorită taxelor de transfer mai mici, pot deține proprietăți fără a suporta o povară financiară semnificativă.

Fluxul de Capital nelimitat

Guvernele din economiile în curs de dezvoltare de obicei impun legi și regulamente pentru a limita circulația de capital în și din granițele lor. Ca rezultat, mulți oameni nu au acces la active. Spre deosebire de monedele fiat, Bitcoin-ul este o monedă online descentralizată fără restricții geografice.

În plus, nicio guvernare, bancă centrală sau chiar creatorii Bitcoin-ului nu pot influența oferta sa. Protocolul de bază este singurul factor care determină oferta de Bitcoin. Ca rezultat, Bitcoin-ul limitează capacitatea guvernelor și politicienilor de a influența fluxul de bani.

Datorită descentralizării Bitcoin-ului și comisioanelor de tranzacție mai mici, oamenii pot transfera rapid sume mici de bani și pot achiziționa bunuri și servicii oriunde în lume. Transferul internațional mai ieftin al fondurilor va îmbunătăți accesul la capital, ceea ce este crucial pentru a pune capăt sărăciei.

Includerea Financiară Îmbunătățită

Lipsa de oportunități educaționale bune, ratele ridicate de șomaj și standardele de trai scăzute sunt unele dintre caracteristicile comune ale comunităților sărace. Și acest lucru îi menține izolați de marea parte a ceea ce se întâmplă în țările dezvoltate. Bitcoin-ul nu necesită abilități tehnice avansate, în afară de un dispozitiv digital precum un smartphone și acces la internet.

Deoarece mulți oameni din comunitățile cu venituri mici au acum o educație primară, smartphone-uri și acces la internet, pot să se implice ușor în tranzacțiile cu Bitcoin.

Bitcoin are până la 8 puncte de divizibilitate. Un Bitcoin este ușor de divizat în unități mai mici decât oricare altă monedă. Și acest lucru asigură distribuția globală, permițând chiar și celor cu mai puțin de un Bitcoin să efectueze tranzacții de zi cu zi.

În general, încă există preocupări cu privire la Bitcoin, cum ar fi securitatea și reglementarea. Cu toate acestea, este un instrument financiar revoluționar cu un potențial mai mare de a stimula creșterea și dezvoltarea economică în comunitățile sărace și de a favoriza indivizii.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.