PNL şi PDL au bătut palma: după fuziune, numele noului partid va fi PNL

0

După o nouă rundă de negocieri în această dimineaţă, liderii PNL şi PDL au convenit ca numele partidului rezultat din fuziune să fie PNL, scrie portalul de știri gândul.info. 

La negocierile de astăzi nu au participat preşedinţii PNL şi PDL, Klaus Iohannis şi Vasile Blaga. Din delegaţii au făcut parte Teodor Atanasiu, Ludovic Orban, Alina Gorghiu, Dan Motreanu, Mihai Voicu şi Marian Petrache, din partea PNL, şi Cătălin Predoiu, Gheorghe Falcă, George Scripcaru, Mircea Hava, Gheorghe Flutur, Ioan Oltean şi Adriana Săftoiu. ”Am încheiat aceste discuţii, absolut toate elementele, rezultatul negocierilor vor fi anunţate după ce vor fi supuse forurilor de conducere ale celor două partide. În mai puţin de o oră vom prezenta aceste rezultate ale discuţiilor Biroului Politic Naţional al PDL”, a anunţat Predoiu.

La rândul său, vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a precizat că ratificarea negocierilor în PNL va avea loc luni, în Delegaţia Permanentă. ”Noi am încheiat toate subiectele, dar ar fi o formă de respect faţă de colegii noştri, atât din PDL, cât şi din PNL, să nu anunţăm public o decizie care nu este o decizie până nu este ratificată de organismele de conducere ale celor două formaţiuni politice”, a afirmat Orban. Liderul PNL a menţionat că Statutul noului partid rezultat din fuziunea PNL-PDL este finalizat în proporţie de 100%, ca şi protocolul de fuziune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.