PNL nu vrea cu „dinozaurii”


La scurt timp dupa reorganizarea PSD Bacau , PNL a dat un comunicat de presa in care spune :


„Salutăm încercările de reorganizare a municipalei Partidului Social Democrat Bacău, semnalate de presa locală. Probabil, PSD a înţeles în cel de-al doisprezecelea ceas că, fără o curăţenie generală în cadrul organizaţiei, colaborarea cu PNL va fi dificilă, deoarece nu suntem despărţiţi doar de bariere ideologice, ci şi de viziuni diferite privind administrarea banului public şi mai ales, de istoria încărcată a ultimilor 20 de ani, în care unii dintre noi am înţeles să lucrăm pentru cetăţean, iar alţii au ales să lucreze pentru ei şi clanurile lor. Aşadar, PNL Bacău mai spune o dată: USL poate fi un proiect al viitorului şi nu al oamenilor trecutului, USL poate fi un proiect al democraţiei, nu al hoţiei, poate fi un proiect al tinerei clase politice, nu al dinozaurilor. Suntem pregătiţi să colaborăm, dar pentru aceasta este nevoie de o reformă morală a socialiştilor băcăuani. Oameni ca Hrebenciuc, Iacobov şi Sechelariu nu au ce căuta la masa USL Bacău”

Astfel , PNL Bacau saluta incercarile de reorganizare ale PSD Bacau, dar refuza in continuarea colaborarea cu Hrebenciuc , Iacobov sau Sechelariu.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentZece copii au ramas orfani dupa ce mama lor a fost calcata de o masina joi dimineata
Articolul urmatorBacaul , unul dintre cele 7 municipii care au atras bani europeni pentru reabilitarea sistemelor de încalzire urbana

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.