PNL a depus lista de candidați pentru Consiliul Local Bacău. Luchian, Bîrzu, Fechet și Ababei, numele cele mai sonore

0

Liberalii băcăuani au depus luni, la Biroul Electoral de Circumscripție, lista de candidați la Consiliul Local (CL) Bacău. Aceasta este condusă de Dragoș Luchian, candidatul PNL la funcția de primar. Luchian e secondat de actualul viceprimar, Ilie Bîrzu. În primii 10 se mai regăsesc Raluca Năstase, Mircea Fechet, dar și Radu Ababei, recent implicat într-o controversă privitoare la raporturile pe care le-a avut cu fosta Securitate.

După 25 de ani de prezență în Consiliul Local, Ilie Bîrzu a devenit vioara întâi în PNL. Actualul viceprimar cu atribuții de primar îl secondează pe candidatul partidului la funcția de edil șef, în lista cu care liberalii atacă CL la localele din acest an.

În primii 10 se mai regăsesc Mircea Fechet și Raluca Năstase, consilier local cu atribuții de viceprimar, dar și Radu Ababei, despre care presa locală a scris recent că ar fi fost omul Securității încă din timpul liceului.

Într-o conferință organizată la Centrul de Afaceri și Expoziții, Luchian a vorbit despre proiectele sale, afirmând că urmărește modernizarea parcurilor din Bacău. „Elementul natural trebuie prins în interiorul orașului. Foștii arhitecți ai Bacăului au orientat Bacăul cu spatele la apă și au exclus natura”, a declarat el, citat de zdbc.ro.

PNL s-a înscris în cursa electorală chiar în ziua în care Romeo Stavarache, primarul suspendat al Bacăului și fost lider al organizației județene liberale, și-a depus candidatura la BEC. Într-un mesaj kilometric postat pe Facebook, Stavarache a recunoscut că se așteaptă la o campanie dură.

„Știu că urmează o campanie complicată, grea și murdară, cu multe atacuri la persoană. Așa cum am acționat în toți acești ani, nici acum nu voi ataca pe nimeni”, a scris primarul suspendat.

 


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.